Menu
Bakkerij

Bakkerij

Onze bakkerij is per september '21 gevestigd in Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal, aan de Duizend Roeden 2-4 / 0318-583 161

In onze nieuwe bakkerij op het Arbeidscentrum worden heerlijke producten gemaakt door cliƫnten in hun herkenbare bakkersoutfit.

Onze appeltaart is bekend bij veel mensen. Maar er worden ook monchoutaarten, fruitgebakjes en cakes in verschillende smaken gemaakt. Koeken zijn er van kleine roomboterkoekjes tot heerlijke grote gevulde koeken. Een unieke Veense heer of Veense dame, gevuld met appel of abrikoos, is ook een aanrader! In het assortiment vindt u voor de hartige trek ook een lekker saucijzen- of kaasbroodje.

Al deze producten worden gemaakt voor verkoop in de winkel. En natuurlijk kunt u deze ook komen proeven in onze gezellige koffiecorner.

Heeft u een feest of speciale wens, als particulier of als bedrijf, dan kunt u ook een bestelling plaatsen: telefonisch of in de winkel. U vindt een overzicht van alle producten op de prijslijst. Wij zorgen dat uw bestelling op tijd voor u klaar staat!

Wanneer u vragen of speciale wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om de prijslijst van de bakkerij te bekijken!