Menu
Bakkerij

Bakkerij

Bakkerij

In onze prachtige bakkerij op het Arbeidscentrum worden heerlijke producten gemaakt door cliƫnten in hun herkenbare bakkersoutfit.

Onze appeltaart is bekend bij veel mensen. Maar er worden ook monchoutaarten, fruitgebakjes en cakes in verschillende smaken gemaakt. Koeken zijn er van kleine roomboterkoekjes tot heerlijke grote gevulde koeken. Een unieke Veense heer of Veense dame, gevuld met appel of abrikoos, is ook een aanrader! In het assortiment vindt u voor de hartige trek ook een lekker saucijzen- of kaasbroodje.

De bakkers voorzien ook de voorraad van onze gezellige koffiecorner, iets lekkers kunt u aan de Kerkewijk 10b komen proeven!

Heeft u een feest of speciale wens, als particulier of als bedrijf, dan kunt u een bestelling plaatsen. U vindt een overzicht van alle producten op de prijslijst. Wij zorgen dat uw bestelling op tijd voor u klaar staat!

De bakkers werken van ma t/m vr voornamelijk op bestelling, graag uw bestelling telefonisch doorgeven.

De bakkerij is gevestigd in Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal aan de Duizend Roeden 2-4 / 0318-583161.U kunt uw bestelling daar ophalen, of in overleg met de bakkers bij de Bombardon.

Wanneer u vragen of speciale wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om de prijslijst van de bakkerij te bekijken!