Menu
Koffiecorner

Koffiecorner

Koffie en thee met zorg en aandacht

In onze koffiecorner wordt u geholpen door cliënten. Met zorg en aandacht wordt uw bestelling opgenomen en serveren zij uw koffie, thee of frisdrank en, indien u wenst, wat lekkers uit eigen bakkerij.

Ook kunnen wij op aanvraag lunches, high tea e.d. voor u verzorgen. Zowel binnen de Bombardon als op uw eigen locatie, al dan niet met bediening!

Wanneer u vragen of speciale wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Bij de Bombardon heeft u de beschikking over gratis WIFI. Ook is er een kleine kinderspeelhoek en een kist met verkleedkleding waarmee de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Zo kunt u ongestoord winkelen of genieten van een lekker kopje thee of koffie!

thumb

Cliënten buiten aan het werk

Niet alleen binnen de Bombardon maar ook daarbuiten zijn de cliënten aan het werk: op de markt verkopen zij iedere dinsdag koffie en producten uit de bakkerij aan de kraamhouders.

thumb

De wekelijkse boodschappendienst

Verschillende oudere mensen kunnen ook op de trouwe hulp van onze cliënten rekenen; de wekelijkse boodschappendienst. Op afgesproken dagen komt er iemand bij de klant thuis om het boodschappenlijstje op te halen, de boodschappen te doen en daarna alles netjes af te leveren bij de klant thuis. Wilt u ook gebruik maken van deze boodschappendienst? Neem dan met ons contact op en vraag naar de dienstverlening.