Menu
Kunst

Kunst

Kunstatelier

In het kunstatelier op het Arbeidscentrum kunt u kunstenaars aan het werk zien. Hun werk is kleurrijk en origineel.De kunstenaars maken schilderijen en tekeningen.
De figuratieve en (semi) abstracte kunstwerken worden gemaakt met verschillende materiaalsoorten en technieken. Alle kunstenaars hebben ruimte voor het ontwikkelen van hun eigen stijl en persoonlijke techniek.

Naast een kunstzinnige lijn is er een creatieve lijn binnen het kunstatelier. Cliënten beschilderen producten zoals vogelhuisjes, artikelen van papier maché enz.Op aanvraag wordt er ook in opdracht gewerkt.

Naast het zelf plezier beleven aan tekenen en schilderen, tonen de kunstenaars hun werken ook graag aan het publiek. Een aantal van onze schilderijen hangen in onze winkel aan de Kerkewijk. De werken uit ons atelier zijn ook regelmatig te bewonderen bij exposities elders (bijvoorbeeld in Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede). Onze kunstenaars exposeren regelmatig buiten De Bombardon.

Kunstuitleen en verkoop

Via de Kunstuitleen kunt u tijdelijk kunstwerken lenen. Het is ook mogelijk om uw favoriete schilderij of tekening te kopen. Voor meer info, neem contact op met de begeleider van het kunstatelier 0318-583150. Daarnaast zijn in de winkels van Reinaerde diverse leuke producten te koop die van de kunstwerken zijn afgeleid. Denkt u bijvoorbeeld aan kunstkaarten of servies.

U bent van harte welkom

Wij vinden het leuk om u meer te vertellen over de activiteiten van het kunstatelier.