Menu
Kunst

Kunst

Het kunstatelier van de Bombardon

In het kunstatelier kunt u kunstenaars aan het werk zien. Hun werk is kleurrijk en origineel.De kunstenaars maken schilderijen en tekeningen.
De figuratieve en (semi) abstracte kunstwerken worden gemaakt met verschillende materiaalsoorten en technieken. Alle kunstenaars hebben ruimte voor het ontwikkelen van hun eigen stijl en persoonlijke techniek.

Naast een kunstzinnige lijn is er een creatieve lijn binnen het kunstatelier. Cliënten beschilderen producten zoals vogelhuisjes, artikelen van papier maché enz.Op aanvraag wordt er ook in opdracht gewerkt.

Naast het zelf plezier beleven aan tekenen en schilderen, tonen de kunstenaars hun werken ook graag aan het publiek. Onze schilderijen hangen verspreid door het gebouw van De Bombardon. De werken uit ons atelier zijn ook regelmatig te bewonderen bij exposities elders (bijvoorbeeld in Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede). Onze kunstenaars exposeren regelmatig buiten De Bombardon.

Kunstuitleen en verkoop

Via de Kunstuitleen kunt u tijdelijk kunstwerken lenen. Het is ook mogelijk om uw favoriete schilderij of tekening te kopen. Vraag er naar bij uw bezoek aan De Bombardon! Ook vanuit Ateliers De Wijde Doelen in Utrecht is er regelmatig aanvoer van nieuwe kunstwerken. Daarnaast zijn in de winkels van Reinaerde diverse leuke producten te koop die van de kunstwerken zijn afgeleid. Denkt u bijvoorbeeld aan kunstkaarten of servies.

U bent van harte welkom

Kom gerust eens kijken in ons kunstatelier! U kunt de recente werken bekijken en u ziet kunstenaars aan het werk. Wij vinden het leuk om u meer te vertellen over de activiteiten van het kunstatelier.