Menu
Links

Links

Reinaerde links

Amstelkade
Amstelkade is een kleinschalige boerderij waar mensen met een verstandelijke handicap kunnen werken. Ook wordt hier een camping geëxploiteerd en is er een theehuis.
www.amstelkade.nl

Atelier de Loeff
Sinds 1997 staat dit bijzonder atelier in het centrum van Utrecht. Hier zijn handgemaakte kaarsen en papier-maché artikelen te koop, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.
www.atelierdeloeff.nl

Atelier 't Rondeel
Reinaerde Atelier 't Rondeel exposeert, verkoopt en verhuurt originele kunst van zogeheten Outsider Art kunstenaars in het centrum van Wijk bij Duurstede. Naast de galerie is er een atelier, waar kunstenaars met een beperking onder professionele begeleiding hun eigen stijl kunnen ontwikkelen.
www.trondeel.nl

Ateliers De Wijde Doelen
Een werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Er zijn twee afdelingen: een keramiekafdeling en een grafiekafdeling (tekenen, schilderen en linoleumsnijden).
www.wijdedoelen.nl

Cadeaushop Het Atelier
Cadeaushop Het Atelier in Houten verkoopt zelfgemaakte cadeaus. Je vindt hier dat ene speciale cadeautje dat door cliënten zelf is ontworpen en gemaakt.
www.cadeaushophetatelier.nl

De Bombardon
Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor klein en groot. Op de site vind je de meest originele kostuums en outfits voor bijna elk thema en feest. Voor meisjes, jongens en volwassenen.
www.debombardon.net

De Buitelaers
De Buitelaers is een organisatie die logeren en dagbesteding voor mensen met lichte en matige verstandelijke beperking en mensen met een ernstige meervoudige beperking mogelijk maakt.
www.debuitelaers.nl

De Hoge Weide
In Grand Café en vergadercentrum De Hoge Weide, een ideale accommodatie in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn met een uitnodigend terras, kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten, seizoenschotels of een lekkere lunch.Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.
www.dehogeweide.net

Eerlijk Cadeau
Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.
www.eerlijkcadeau.nl

Eetatelier
Eetatelier is een restaurant in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer super lekker! Kortom: een eetcafé voor mensen met passie. www.eetatelier.com

Fort Werk aan de Korte Uitweg
Fort Werk aan de Korte Uitweg is een combinatie van een theehuis, vergaderzalen en een kampeerterrein. Bij het fort werken professionals, vrijwilligers en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt die een ontwikkeltraject volgen. Door werkervaring op te doen of dagbesteding proberen zij een weg (terug) te vinden in de maatschappij.
www.fortwku.nl

Groendiensten Reinaerde
Groendiensten Reinaerde is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van sportvelden, instellingsterreinen, (bedrijfs)tuinen en parken.
www.groendienstenreinaerde.nl

Kopieerservice de Boemerang
Reinaerde Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Hier kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.
www.kopieerservicedeboemerang.nl

ROOT - Opleiden, ontwikkelen en trainen
ROOT biedt opleidingen en trainingen binnen de zorgsector. ROOT draagt bij aan de professionalisering van medewerkers binnen en in de zorgsector. ROOT is een organisatorische eenheid binnen Reinaerde.
www.buroroot.nl